The Story About Way Out West And a Exploding Sheep.




Tack för en underbar helg allihopa! Det var kul och ingen skadades, vad jag vet... Men iallafall jag har inte bloggat på länge så jag bestämde mig för att se en film om en person som ser på en get, varav geten plötsligt exploderar. Mycket ljup och känslosam film!

Jag kan berätta så mycket om helgen att du inte skulle kunna läsa allt det hyper intressanta som har hänt. Därför tänker jag ge dig hela historien i nyckelord.... Eller inte, du kommer vara tvungen att läsa det ändå! Mohahahahaha! Ok, tillbaka till det jag skulle berätta om. Eller nä, nu blir det nyckelord, för ordet har både "nyckel" och "ord" i samma så det blir det!

Ok, häng med nu:
Shots, kaffe, Robyn, Röyksopp, 5 timmar sömn, mer shots, öl, hamburgare, baja major, ... och annat smått och gott.

Vi fick iallafall se massor och massor fick se oss, vi börjar från början tycker jag.

Torsdag:
Vi beger oss till kajskjul8, där får vi stå i en nätt kö i två timmar. Dock blev man berusad bara genom att stå i kön, kanske berodde det på det skumma ångorna eller alla svensktopp dängor som vi sjöng på friskt, men det kändes inte som två timmar! Mera, en halvtimma när man ser tillbaka på det. Det ledde iallafall till att vi missade den "hemliga Artisten", vilket visade sig vara Tïmo Raisinen. Vilket vi kunde höra utanför att det var. Det var som en live konsert fast tänk dig en stor vägg emellan dig och artisten. Detta tyckte vi iallafall var skit dåligt eftersom människan skulle spela på Fredagen. På tal om fredagen, nu skall jag berätta om den...
Vill bara berätta innan vi beger oss till fredagen, att vi åkte Taxi hem! Första gången själv! Vi åkte från centralen, hem till mig för 300 spänn! Det brukar ju fan kosta mellan 450- 500 annars! Grymma e vi!

Fredag:
Iallafall, vi fick i oss ungefär 8 timmars sömn så vi var ganska pigga. Jag vaknade på vanligt sätt, medan katten hade våldfört sig på Zandra och hunden hade hånglat upp Linnea 10 på morgonen. Jag var hög på kaffe och Linnea och Zandra var höga på deras morgonväckning.

Vi begav oss direkt till Linné scenen för att få oss lite Öl, Cider och Bon Iver! Stört sköna låtar, speciellt "Skinny Love"! Sen ville jag ha en glimt av Beirut! Vilket jag fick, men vi stannade inte så länge eftersom vi ville köpa band tröjor och annan skit! Skaffade en Röyksopp tröja! Så jävla snygg! Men jag kunde inte stå och beundra mitt köp länge till för vi ville se på lite Band Of Horses. Vilket vi bara gjorde i någon kvart, för vi ville ju vara långt fram när Robyn skulle uppträda! Vi väntar i typ 45 min, sen kommer den underbara människan in på Senen och drar av massor av grymma låtar. Hon fick sällskap av Kleerup, Lykke Li, Röyksopp och... vänta lite... Dr Alban! Sen såg vi lite Laakso (Markus Krunegårds band). Vi tog lite och äta för att sedan senare på kvällen se Röyksopp! Linnea gick och såg Glasvegas. Men jag och Zandra beslöt oss för att stå nära scenen när Röyksopp skulle spela. Det var grymt drag! Vi fick se både Fever Ray och Anneli Drecker (som sjunger många av låtarna som är gjorda av Röyksopp). Artic Monkeys får vi inte glömma, Andreas var jätte, jätte, super mega glad för han fick se dem. Jag såg även till eftersom vi kom lite sent att slå oss fram iallafall hyfsat nära scenen.

Så bar det iväg till "Parken". En klubb helt enkelt som Chairlift och The Big Pink skulle spela.  Vi stod i kö tillräckligt länge för att missa Chairlift, men vi hann se The Big Pink som var helt ok. Daniel var ju lyrisk som en treåring som fått i sig 30 kg godis. Medan Andreas (Lidén) kände att han var nöjd för dagen, så han gick hem innan vi kom in på klubben. Men, nästa gång skall vi lura i Andreas lite sprit. - "Nej Andreas, det är inte sprit. Bara väldigt starkt vatten..."   

Lördag:
Jag, Linnea och Zandra är alla möra efter väldigt lite sömn men vi drar oss iväg till Slottskogen för att se ingenting. Men vi såg faktiskt ingenting, alltså de var jätte bra för ingenting var inte ingenting. Utan de var ett band. Helt ok faktiskt att få se ingenting.

Sen under lördagen så var det många grymma band, bla. Vampire Weekend och många fler. Basement Jaxx var skit bra och hade miljarder klädbyten av någon besynnerlig anledning och Lily Allen var cool men det kändes lite som hon körde någon slags rutin även om hon var bra live.

Men nu min vän orkar jag inte skriva mer, jag skall ju se på mer filmer om saker som exploderar och du borde skaffa dig ett liv om du har orkat läsa ända ner hit! Jag menar, inte ens jag orkar kolla igenom detta inlägget... och jag gör mycket onödigt på fritiden!

Spräng en get och få lite sket. Ja det är sant, jag kan rimma också!

Way Out West 2009!!!



Detta var lätt värt 1400 kr. Fy fan va kul det var!


Om ni skriver en kommentar, glöm inte att skriva i E-Mail adressen. Annars blir det jobbigt att svara.


RSS 2.0