Lindholmen

Photobucket


När man är på Lindholmen efter 17:00 på eftermiddagarna så är det verkligen dött! Visst, som ni kan se i bilden så går två människor i vänster kanten på bilden. Man hur skall jag kunna veta att dem inte är Zombies? huh? Eller så kanske dem är resultatet av att jag matade ankor vid kajen med Sushi? Ankor blir kanske människor då?

Ja, det finns mycket frågor som vi ställer oss här i världen. Som t.ex. Varför Philip är på Lindholmen vid 17-tiden? Jo, det skall jag berätta. Jag satt på en betong anka... vänta lite nu... eeeeeey... kanske detta är en av ankorna som jag matade vid kajen. Shit, jag måste berätta för alla att ankor inte tål fisk!

Var, var jag nu? Ja, just det. Jag satt antagligen på den ankan för att gråta över att mitt gym har blivit fukig jävla SportLife! Äntligen kan jag sitta och gyma med maskiner som har lika många skruvar lösa som en jävla Ikea möbel. Jag får inte ut deras jävla slogan ur huvudet!! "Sportlife, makes you feel good!". Det makes inte mig feel good iallafall!

I Norrköping bor man också inomhus!

Nu har jag summerat denna intressanta och roliga resa till exotiska Norrköping. Vi fick se lite av allt. En av de första minnena som jag har var den påtända muslimen på Norrköpings Central. Den påtända människan frågade Maria vad hon skulle göra. Maria citat: I'm going to poop". Inkluderat med handrörelser. Sen räddade Angelica oss. Vi begav oss då till Max. Sen bar det av till Angelicas lägenhet!


Photobucket

När vi kom hem till Angelica så fick jag äran att sova på AIDS-madrassen (den blå med den kissgula fläcken på). Jag hade dubbla lakan för att minimera den ytters lilla risken att jag skulle få AIDS och bli skengravid. Ni kanske undrar varför jag blev rädd. Angelica citat: "Det är antagligen en massa männisor som har haft sex på den".


Photobucket

På morgonen efter att min madrass försökte våldta mig. Så gick vi till angelicas kök som hon delade med andra människor. Det var tomt. Men det var inte kylskåpet. Då blev Erik kreativ!


Photobucket

Efter frukosten och kylskåps poesin så blev det lite sightseeing. Här är stället som Angelica studerar. Här borta blir man också utbildad!


Photobucket

Vi strävade vidare mot nya upptäckter.


Photobucket

Det blev lite coolt poserande längs vägen! Här är Norrköpings STÖRSTA sevärdhet "Bron" eller som dem i Amerikatt kallar det "The Bridge". 


Photobucket

Detta är nog den enda bilen som någonsin hälsat på mig och kallat mig "Sexy Boy".


Photobucket

Vi stannade till vid ett 50-tals café. Det var filmisar på väggen. Om du inte vet vad filmisar är så se
 "Lilla Jönssonligan och kornflakes kuppen" filmen.


Photobucket

Norrköping har en enda affär som inte Göteborg har och det är NewYorker. Ibland är vi i Göteborg lite kassa faktiskt.
Erik testade att vara "wigger". Det var inte hans grej men han gav det ett bra försök iallafall.


Photobucket

Här prövades det klänningar och annat sånt som både jag och Erik fick vänta på. Därför bestämde vi oss för att irritera, framförallt Maria som står och provar kläder. Angelica försökte att hjälpa Maria.
Men jag tror att hon bara ville se lite naket.
Detta gav jag och Erik "tummen upp" på.


Photobucket

Sen var det dags att konsumera lite grekisk mat. Men Maria och Erik konsumera mera varandra. Jag och Angelica var bara hungriga och tittade på dem skojiga tanaterna på andra bordet.


Photobucket

På vägen tillbaka till Angelicas lägenhet så såg vi det storslagna "Norrköpingsfallet". Här är det tradition att kasta ned personer från Norrköping och personer som heter Bertil alternativt Begt-Åke.


Photobucket

Vi fortsatte att vandra tills vi såg byggnader som flöt i vattnet. Husbåt?


Photobucket

På kvällen så skulle tjejerna på tatueringsmässan. Jag och Erik skulle egentligen med men vi bestämde oss för att köra lite Bowling i ett psykotiskt blått ljus. Vi insåg ganska snabbt att detta inte var våran sport. Men vi körde ändå. Det var en tight match och om man mixtrar lite med siffrorna på poängtavlan så vann jag!


Photobucket

Vi var nu tillbaka i Angelicas kök. Det skulle ätas Tacos. Men eftersom ord på kylskåpet inte kan bilda meningar själva så måste jag och Erik hjälpa till. Vi hade sätt en massa poliser denna dagen så vi bestämde oss för att varna folk.


Photobucket

Sedan åkte bara ord ihop. Som om att de var gjorda för varandra!
För jag menar, vem vill inte "snylta chips under premiär av exklusiv melankoli"?


Photobucket

Äntligen efter mycket matlagning och meningsbildningar så blev vi klara med maten. Den var god och för en gång skull i mitt liv så behövdes inte ett djur dödas för att jag skulle bli mätt. Däremot gick det åt en jäfla massa oskyldiga svampar till all quorn och svampar har också känslor. Iallafall dem personerna med fotsvamp.


Photobucket

Det var nu läggdags och Erik och Maria var jätte trötta. Men jag och Angelica var höga på popcorn och gaserna från min AIDS-madrass. Så vi störde Maria och Erik när dem skulle sova (Videoklipp finns), och såg på film till 4:30 då vi insåg att solen höll på att gå upp.


Photobucket

Behöver jag ens säga något. Du som läser detta kan börja med att titta på Eriks och Marias blick och sedan regera som Angelica! Inget snusk på allmänplats Maria och Erik!


Photobucket

Bilden talar för sig själv. Brist på sömn, pengar och mat. En perfekt helg helt enkelt! Nu var det dags att åka tillbaka till Göteborg.


Vatttenläcka



Idag åkte jag snabbt upp till min mormors och morfars sommarställe för att hjälpa dem med deras vatten läcka. Det hade blivigt ett hål i taket från badrummet på andra våning inne i deras sovrum. Eller tekniskt sätt så borde det från och med nu kallas badrum. Det var hur som helst mycket vatten och man kunde nästa simma runt i sovrummet/badrummet.

Det skulle vart grymt kul om man kunde göra det. Jag menar, det skulle ju inte vara helt fel att ha ett sommarställe med pool inomhus. Fast det skulle kanske bli lite konstigt om man hade ett rumm fyllt med vatten. Liksom om någon kommer på besök och skall bara titta runt så är det kanske inte så bra när personen i fråga skall gå in i "badrummet". Då kommer ju allt vatten läcka till de andra delarana av huset och då blir allt och alla våta.

Man vill ju också gärna inte höra rinnande vatten när man är kissenödig. Tänk er vad det måste göra med en om det forsar ut vatten från ens "badrum". Följderna lär bli ödestigna.

Med det sagt så bjuder jag dig God Morgon, God Dag, God Natt eller God Jul. Lite beroende på när du läser detta. 

Ja, detta är en Rubrik


Jag vet att jag är seeeeeeeeeg på att uppdatera min Blogg. MEN jag måste påpeka att jag inte gör så eftersom det är så grymt töntigt att blogga. Jag menar kom igen! Jag bloggar inte. Jag bloggar på ett sånt vis så att det inte ser ut att jag bloggar, men ändå gör det. Detta kan jag bevisa genom att jag faktiskt försöker skriva så att jag kan ha en konversation med dig som läser. Det är lite som att jag står och pratar med dig och du kan inte prata för att du var tvungen att amputera din mun för välgörande endamål dvs. snusk! Jag säger inte mer än så. Du vet bäst själv!

Men räkna med att jag kommer att uppdatera lika ofta som du går på vatten. Altså ibland. Ifall du är blond och inte förstod vad jag menar så är det nämligen så att Gud älskar alla människor som badar nakna i isvaker. Så han skapade is dvs. vatten som man kan gå på.

Förövrigt så skulle jag med Daniel och Nadine ut på lite festande. Men jag orkade inte. Jag skall ju upp tidigt imorgon och det är inte kul att åka bil med en baksmälla. Jag menar, jag kan få i mig en lätt cider. Då blir det inte lätt må jag säga!

RSS 2.0