Café Snusk



Jag, Gunnar, Daniel J (Glad Emo), Lidén, Jimmy och Daniel (lill-björn) har i uppgift i psykologin at skriva om olika samhälles grupper. Vi valde Esteter. Så Schillerska var då ett glasklara alternativet att hitta Esteter att fråga saker om. Det var grymt läskigt på Schillerska, så vi gick i en klump och försökte vara så diskreta som möjligt. Vilket är svårt när man är en klump.

Ingen ville eller vågade fråga någon elev på skolan så allt blev pinsamt. Vi var en blyg klump. Så jag var såklart tvungen att prata med folk. Det gick bra! Även om hela upplevelsen på skolan var som en runda i Gasten på Liseberg.

Maria mötte oss på Schillerska, så vi bestämde oss för att gå på café. Jimmy ville inte följa med, för han var pank och hungrig. Jag var kaffesugen och snuskig. Men det blev faktiskt ett riktigt trevligt café besök även om vi försökte för en enda gång skull att inte hamna på Café Garbo, vilket vi gjorde...

Samtalsämnet blev såklart porr, snusk och att ordet "komma" inte längre har med en faktisk positions förflyttning av kroppen att göra längre. Utan av något mer specifikt. Men jag fick äpple-kaka så jag var nöjd. Maria och lill-björn tog på varandra. Så nu är lill-björn med barn och Maria stimulerad. Sen frågade jag Daniel J om det var ”Fett eller Bäbis”. Jag skulle också “deep throat:a” en apelsin. Men det blev inte så.

Snoriga Armar och En Läderfis


Jag har insätt att när jag går på temat snusk så bara flyter det konstiga ord ur min hjärna. Liksom, om vi skall ta ett exempel på ord som låter snuskiga, men som inte är det. Nu skall jag gå och "Huffelpuff". Vet ni var jag fick det ordet ifrån? Harry fuking Potter! Jag tror det är därför det säljer så bra! J.K Rollings har liksom använt sig av snuskiga ord som inte är snuskiga. Jag tror faktiskt att jag börjar komma fram till något med detta, för omväxling!

Nä, nu jävlar vrikar vi till det  som läderfisen sa till staket hästen! Båda dog. Iallafall, jag måste komma ihåg att ge min rektor en lapp med anledningar varför jag skall åka till Polen.  Ja just det, jag måste ju göra min inlämmningsuppgit till Naturkunskapen logisk också.  Fan, det är mycket att göra när man inte jobbar på volvo.

Jag borde gå och lägga mig. Men... (det finns alltid ett men). Iallafall jag gillar ju faktiskt våta grejor. Påtal om våta grejor! Jag skall ju åka skridskor på heden imorgon på Gympan. Jag kan ju gå på marken. Så hur svårt på en skala kan det igentligen bli om man sätter ett par metall bitar under fötterna. Vem vet! Jag skall iallafall ta med mig ett extra par sånna "sätta på underkroppen jeans". Utifall att.

P.s. Jag tycker att Veronica Maggio är snygg! De du!

Vad tycker du? Är Veronica Maggio snygg?
Jag försökar helt ärligt bara få lite kommentarer.
Vad tycker du? Är detta försöket att få lite uppmärksamhet förgäves?
Är Kineser faktiskt gula? Om det är så. Finns det rosa?

Porr!



Just nu sitter jag på Företagsekonomin och håller på att starta ett låtsas företag (Chocklad Kultur AB). Vi skall göra skaker i chocklad helt enkelt. Det är vad vi har kommit fram till på 4 lektioner. Ja, och att Gunnar ritar big ben som en snopp. Vilket är snuskigt. Gunnar är en snuskig liten jäfel. Jimmy skall tydligen stå framför Big Ben i underkläder, och inte i sånna där kläder som herrar vanligtvis har, utan snuskiga kläder.

Porr, porr och porr, det enda pöjkarna i dagens samhälle tänker på och tro inte att ni tjejer kommer undan heller. Vickan och Nadine, ni vet vad jag pratar om! Nu pratar Gunnar om Blondinbella. Hahaha! Att hon åkte ut i Let's Dance. Hahaha! Två saker jag hatar i samma program!

Gunnar skall döda någon nu! Jaha, det var språkrören för miljöpartiet. Hahaha! Språk... rör! hahah! Rör som språkar. Gunnars underskrift är tydligen så ful att man kan dö av den. Därför kan man inte förfalska den. Nu sjunger alla tre, Jag, Jimmy och Gunnar på låten till Two and a half men.

Nu pratas det om sex igen. Jaha, det var inte om sex, sex utan om klockan sex. ok, nu pratar Gunnar om Mars, som sprängs och då flyger det chocklad. Sen dör alla för att man drunknar i det. Det lär nog vara en produkt i vårat sortiment. Det är ganska bra för då kan igen klaga om dem inte gillar chockladen. Fast återkommande kunder lär väll minska med tanke på att kunderna är döda. Men man kan ju inte få allt. 

Det kanske är massor av stavfel! Jag gillar stavfel! Din mamma! Puss i pannan!

Liseberg - Nordens roligaste personalavdelning!


Igår så fick jag till min förvåning ett sms. Jag kände mig grymt populär och tittade på smset. Det visade sig komma från Lisebergs personalavdelning. Jag som trodde att det var en av mina kompisar och inte Lisebergs Personalavdelning. För dem alla på personalavdelningen är säkert jätte trevliga men jag är ganska säker på att jag inte har träffat dem förut. Kanske så har jag det bara att dem var så många så att jag trodde att jag var i stan. Där det alltid vistas mycket människor.

Iallafall,  jag blev grymt förvånad när jag läste det och inte sådär lite förvånad utan liksom jag hade nästan kunnat skita på mig av förvåning förvånad. Jag hade tydligen kommit in på interview. Det är ju typ 5000 sökande och jag hade blivigt en av dem 1000 som faktiskt får en god chans till anställning. Hoppas det inte blir en sånn där "lynch mob" efter dem som faktiskt fick chansen. Tur att jag kan springa fort.

Så, idag när jag faktiskt kom till Liseberg kl. 9:00 så möttes jag av en trevlig människa i entrén. Han pekade åt vilket håll jag skulle gå härnäst. Där mötte jag  även en trevlig person som också sökte jobb på liseberg. Agnes har jag för mig att hon hette. Iallafall, skit go tjej och mycket trevlig. Hon är 20 år och har varit med i lumpen. Jag har varit med att städa Ica Maxi i Torslanda. Så vi hade nog ungefär samma erfarenhet. Jag menar konstiga lukter, trånga utrymmen, slagsmål med en vattenslang (som i mitt fall) och marscherade fram och tillbacka (fast jag höll i en mopp och hon antagligen i ett vapen. Men vem säger att en mopp inte kan vara dödlig).

Gruppinterview var trevlig, men man insåg snabbt att konkuransen var hård. Särskilt när man sitter vid samma bord med en 20-åring som jobbar med handikappade barn för tillfället. Det är ju jätte fint, så jag kände att här gäller det att ta för sig utan att vara otrevlig. Men man får ju inte ta för sig för mycket. Då kan det ju bli helt fel effekt.
 Det är ju helt fel om hon skulle prata om sitt jobb med barnen och om jag då avbryter henne för att sedan börja små prata om prisfallet på Lederhosen. Inget bra sätt att göra en interview på. Men som tur var så är jag en människa som är mig själv ialla situationer. Ja det stämmer, jag är fan bäst.

Personen som gjorde den enskilda interviewen med mig var mycket nöjd. Hoppas bara att det inte är något han säger till alla. Men nu får vi se hur detta kommer att gå. Det är ju ca. 500 av dem 1000 som söker som faktiskt får en anställning. Så håll tummarna för mig nu!

Något som också var en väldigt kul och ny fakta som jag och dem andra runt bordet på gruppinterview till vår förvåning var att, det finns en vit Lisebergs Kanin! Är det bara jag som känner att det är fel. Jag kan känna att när man ser harar eller kaniner som är vita så känns det lite onaturligt. Liksom, jag personligen förknippar alla kaniner med Lisebergs Kaninerna eftersom dem är ju väl känt gröna. Men jag tycker det är bra att en kanin på Liseberg vågar sticka ut. Han/hon kanske är emo. En vit Emo kanin helt enkelt. 

Allt detta hände igår men eftersom klockan var mycket när jag skrev detta så är det inte kl. 02:00 på morgonen utan kl.02:00 på kvällen. Punkt! Om någon har åsikter om detta. Tveka inte att skriva en kommentar.

Jag kommer gladligen att söka upp dig och stoppa sand i dina skor och använt munvatten i ditt kaffe på morgonen. Möjligtvis så kanske jag till och med stoppar din kudde med speedos från october-fest tyskar i din säng.
Fråga mig inte hur jag skall få tag i den sortens speedos. Fast i och för sig. Det kanske skadar mig mer än vad det skadar dig. Jaja, det får väll räcka med den rabies smittade illern jag har lagt i din Garderob. Mycket Nöje!

Kl. 8:00

Idag kom jag inte sent till mina studier (haha studier! haha töntigt ord! Jag har lektioner FFS). Jag kom förtidigt och inte sådär lite förtidigt som en halv timma eller så. Utan helt jäfla turbo bäver-iller Bil tidigt! Jag trodde jag började kl. 8:15. Men eftersom Gud antagligen är lite sur för att jag åt kebab pizza i kyrkan igår, så börjar jag skolan olan kl. 12:00.

Jag kommer inom kort (det kan vara en tid mellan nu och de närmsta hundra åren) att lägga upp mina bilder från min Semester i Thailand. Där kommer jag att visa roliga bilder, konstiga bilder, elefant bilder, strand bilder, apor i träd bilder och även jag och Erik i barnpoolen bilder.

Men medan ni väntar framför datorn på mitt inlägg såklart. Så får ni se en bilder på när jag välter träd i skogen.

Före:




























Efter:


Svenne!

Kl. 22:00 sticker jag till Thailand! Varje svennes dröm resemål. Erik är också svenne så han hänger med!
Om jag får tag i en dator så kanske jag kan visa lite bilder. Grrr....

Jag måste kolla nu så jag inte glömt något. Tänk om jag kommer till ett land med anti-byxor lagar! Vad jag vet så brukar jag ha byxor på mig. Då har vi ett problem. Jag får helt enkelt utföra lite streaking genom Thailand.

Yes Man


Idag såg jag filmen Yes Man som Jim Carry är med i. Den var bra. Dock tror jag att det inte är något som man kommer lägga på minnet en längre tid.

Jag fikade också med At, Lina (At:s lillasyster) och sist men inte minst Maria. Det var trevligt. Men eftersom jag och Maria inte hade mycket annat för oss än att hänga på stan så bestämde vi två för att gå på Bio. At och Lina ville inte följa med.

Så vi begav oss på vår färd till Bergakungen. Där hade de bara några platser kvar och de var bara sånna platser för folk som gillar att skrika riktigt högt under filmens gång för att den andra skall höra något. Separata platser alltså. Det skulle ju bli ganska jobbit med tanke på att vi delade popcorn. Undra om Maria kan kasta långt?

Då gick vi på ett Café igen för att vänta på att några resarvationer till filmen skulle försvinna så att vi kunde ta dem. Inte på det sättet! Utan på ett strikt tyskt sätt. Alltså gå före i kön och köpa  reservations biljätterna.
Iallafall, på cafét Evas Palä (vad än nu en palä är?) så tog jag en Chai. Smakade som värme-ljus. Då undrar ni säkert var, när och hur jag har smakat på ett värme ljus. Det har jag inte. Jag ljög. Förlåt. Men om man dricker 1 liter kaffe och sedan sköljer det med en Jolt Cola så smakar det som WC-anka. Testa vet ja!

Thailand


Jag skall på en sån där semester som man tar småbarn på som bara är några månader gamla, och sätter dem i ett avlångt fordon som kallas Plan. Detta beror på att föräldrarna anser att deras barn som bara är några månader gamla kan ha nytta av att få känna på tryckskillnaderna i en jätte dildo med vingar.

Ja, ni gissar rätt! Jag skall på Charter till Thailand!

Snälla föräldrar, barn under 3 uppskattar inte en semester som det tar 14 timmar att ta sig till! Stanna hemma istället. Ni behöver inte åka långt för att plåga era barn. Tryck in dem i ugnen istället och strata radion på P1 så har ni en flygresa till Thailand. Då blir dem ju skit brända och uttråkade! Fan va bra jag är på att lösa familj situationer!

RSS 2.0