Extra, Extra! Bockstensmannen kan vara död


Nu har jag precis bestämt mig för att skriva ett blogginlägg. Titta vad bra det går, redan har jag hunnit skriva hela 22 ord. Räkna inte för att bekräfta att jag har räknat rätt. För jag har räknat rätt vare sig du vill det eller inte. Min blogg, mina regler! Jag är din Gud här! Mohahahaha! Så, nu känner jag mig redo för att skriva en saga om Hagamannen i Varberg.


Sagan om Hagamannen i Varberg
Det var en gång en söndag. Angelica skulle sälja några spel till en MYCKET nära vän *blink, blink*. Hon heter Klara som bor i Varberg med bockstensmannen. Angelica frågade Philip (den fagra) och FELRIDA (den som rider fel) att åka med till den mycket mytomspunna staden Varberg...

Då undrar ni såklart varför Varberg heter Varberg och inte Därberg. Det var nämligen så att det var några personer som hade en så kallad "Bergfetish". Dem letade och letade men kunde inte hitta sitt berg. Så de beslutade sig att lägga sig ner och dö. Dock kom en kung förbi precis vid de döendes sista stund i livet. De döende frågade med en sista pust "Var berg?". Kungen sade då högmodigt "Där Berg" och pekade mot Carina Berg som stod och pilla i naveln på medeltiden eftersom inte Televisionen var uppfunnen. Så hon var arbetslös... I alla fall, kungen bestämde sig för att kalla denna plats Varberg. Så att Carina Berg hade något att göra tills de uppfinner "Berg flyttar in" på TV4. Vilket hon också gjorde. Carina byggde en ståtlig festning och skapade massor människor... SLUT. Dock är inte min historia SLUT, utan den fortsätter en rad ner förstår ni.

...Alla tre bestämde sig för att åka till Varberg med ett såkallat "Tåg". För er som är inbitna Göteborgare så kan jag ge er en bra bild av vad ett såkallat "tåg" är. Det är som en spårvagn fast utan alla stopp och mystiska och exotiska lukter. Väl i Varberg så träffade vi Klara. Angelica gav Klara alla spelen på ett sådant sätt att det kunde ha varit en påse full av marijuana. Dock var det inte knark, det var sims 2 spel... Vi fortsatte vår färd. Vi kom till Varbergs festning. Där såg vi Bockstensmannen och inte Hagamannen. Han var död, tydligen så fick han lite slag i huvudet och tre pålar genom bröstet, inte Hagamannen, utan Bockstensmannen. Jäkla mes, jag menar 50-cent blev skjuten i bröstet 9 gånger. Ser du han i en glasmonter i Varbergs festning? Nä, tänkte väl det!

Efter att ha tittat på ett lik i två timmar så blev det dags för lite sex...tio-åringar som skulle äta glass. Vi följde deras initiativ och tog var sin glass. Det var grymt gott och jag berättade historier om jordgubbs tårtor och spöken.

Sen var det dags för tåget att tåga in på stationen som hade sex... dörrar. Vi steg på och vinkade Klara farväl. Sen försvann vi bort mot horisonten och Göteborg... (Konstpaus) SLUT (Är slampa på engelska).


Särskrivningar och stavfel finns inte på denna blogg eftersom jag har bestämmmmmmmmmmt det.
Ha det bra nu och akta dig för Hagamannen.

RSS 2.0