Måla Torved

Photobucket


Ja, nu ska ni få se på damp. Jag har nämligen varit på sommarstället denna veckan. Dock är jag inte där nu eftersom alla CD-skivs tanterna i skogen stör 3G-singnalen, alltså kan jag inte få något bredband ute i bushen. Men det faktum skiter vi i nu, för nu min vän, skall jag prata om när Jag, Erik och Eriks trolovade flickvän Maria skulle måla sommarstället!

Vi började smått med att skrapa byggnaden för att ta bort all efterbliven färg... och nej, jag har inte gjort en misstolkning. Färgen var efterbliven och inte överbliven. För det skulle ju inte låta rätt, då skulle det ju låta som att färgen var övernaturlig och det vore ju inte bra. För då kan den ju ta över världen. Vilket skulle leda till att... ok, till och med jag tycker det börjar låta skruvat nu. Vi skiter i den teorin om färgernas planet och återgår till min historia. Ok, Lite inlevelse om jag får be... Tack, då fortsätter vi...

Vi skrapade och skrapade, det var väldigt mycket att skrpa helt enkelt... tre dagar senare så var vi klara med undersidan på husets långsida. Jag vet, det låter inte mycket, men det var massor av blinningar och dem attakerade mig skoningslöst... Och ja, jag gillade det!

På Torsdagen kom Maria med tåget. Vi hämtade henne på den mest tomma hållplatsen i hela Sverige, Torveds hållplats. Dock såg jag och Erik när vi tittade in i den hemma gjorda busskuren att det fanns spår av unga i trakten. De hade klottrat på den med dålig engelska " Klas-Göran och Gunvor did not like when people klottrar here!" och "vill du ha sex? ring: [nummer till Fritzel]".

Så när vi alla tre var samlade så skulle Maria upp i liften som vi använde för att skrapa huset flera meter upp. Detta gjorde Maria för att komma över sin höjdskräck. Detta gick, dock var hon mycket rädd. Vilket jag och Erik skrattade sadistiskt åt nere på marken. Video på detta finns! Så, nu kan du sluta att läsa... jag sa nu!... nähe, ok är det så du vill ha det... Att festa med en nickelkåt semihamster är skoj!

Mac påväg!

http://www.apple.com/euro/macbookpro/images/specs_display_13_large20090608.png

Imorgon skall jag fara till sommarstället. Det skall bli kul! För det finns ju coola grejer där och min mormor hör röster från 1865 där också! Typ, massa pigor som donar och stökar i köket. Det var ju ett värdshus liksom. Då finns det alltid risk för att höra pigor och träffa CD-skivs tanter med hängbröst i skogen (detta är en mycket sann och mycket läskig historia, tyvärr)!

Fast innan du får tuppguck av min mycket sensuella beskrivning av CD-skivs tanten, så skall jag berätta om hur jag kommer att prata med dem på Appels kundservis.


Philip:

- Hej! Jag heter i-Philip och min jävla i-dator som jag beställde från er jävla i-sida har inte jävlar i-skickats. Dock har ni era jävla i-bitches människor tagit mina i-money från mitt jävla i-konto. Varför gör ni på detta jävla i-viset!

Kundservis:
- Har du startat datorn?

Philip:
- Va! Vilken jävla dator!? Ge mig min macbook!

Kundservis:
- Om datorn låter då är den igång. Är skärmen svart?

Philip:
- Vad i-helvete! Ja, den är jätte svart, så jävla i-svart att den inte ens står hos mig!

Kundservis:
- Vill du ha en iPod?

Philip:
- Men va fan! Jag vill bara ha min dator som jag har beställt!... Är den gratis?

Kundservis:
- Nej.

Philip:
- *skum tystnad*

Kundservis:
- Hej välkommen till Apples kundservis. Kan jag hjälpa dig med något?

Philip:
- Nej, din skelögda sko nymfoman! *klick*

Kundservis:
- haha! He tought i was from sweden! hahaha! I'm so wasted... where the fuck am i? 

RSS 2.0