Klara gör Angelica våt...

speakers

Vad tycker ni? Jag är sugen på att skaffa högtalare. Tror ni att dessa kan stilla mitt behov? Antagligen så lär det stilla mitt behov resten av livet. Men den svåra delen är att jag inte lär kunna ställa dem i mitt rum utan att jag och mina möbler får flytta ut. Jag vet inte heller om huset kan klara av trycket från dem när jag spelar Daft Punk för högsta volym.

Som sagt, jag har en ohälsosam fetisch för stora högtalare och ljusanläggningar. Det är inte bra när man är privat person och inte har 200 000 för ett sånt sett av högtalare som ni kan se på bilden. Men om ni någonsin får pengar till det. Skaffa JBL eller Electro Voice högtalare!

Du som läser tycker säkert att detta är jätte töntigt. Men hur fan annars skall du höra din jävla hip-hop musik på alla Hippie-de-Hop konserter? P.s. Angelica hänger på sidor där man kan hitta attraktiva Ukrainska fruar och Klara (Angelicas Norrköpings kompis) tar på henne. Någon kommer få roliga barn!



Pizza hydda



I dagens samhälle så sitter ungdomarna i Slottskogen och suger av helium björnar. Jag kommer ihåg på min tid då man satt på Pizza Hut och åt vanlig hedlig svensk Pizza! Fin som en fisk! Köp en båt för fan! Då kan man leka sjöbuse...

Känner du dig en aning förvirrad? Then my work here is done!

Val i borg


Jag har insätt att jag bloggar väldigt sent på kvällarna. Men det är nog den optimala dosen trötthet som skapar min vilja att skriva ett eller två inlägg på det där "internätet".

På valborg så var jag, Maria, Erik och Angelica i Slottskogen. Det var riktigt göttans! Men vi var lite tidigare än de andra människorna som skulle var där vid 19:00. Vi kom dit vid 16:00 tiden och såg på en massa djur (studenter och getter). Så vi var rätt tidiga.

Maria var tvungen att ta kort på allt som rörde sig i slottskogen och en del av det som inte rörde alls. Som trötta studenter som sitter med sin mini-grill och är jätte coola. Det var även en massa poliser i Slottskogen. Det var nästan fler än de vi såg i Norrköping. Men bara nästan.

Sen satt vi och fikade i 2 timmar! Då var klockan redan 18:30. Då beslutade vi oss för att gå. Jag tyckte att han som vi köpte kaffe, glass, vatten, 3 Frence HotDogs och lite klubbor av. Såg lite ut som SuperMario och kanske skulle kunna vara kapabel att hoppa på oss för att samla poäng. But you will never know... jag frågade nämligen aldrig om han har jobbat i spel branschen...

RSS 2.0