National Prov

image8
Jag sitter här nu och sista minuten bloggar. Varför? Jo, för att jag tänker på natinella proven i Engelska imorgon! Det blir la någon uppgift som är något likande det jag hade i nian. Då blir det segt! Jag gör inte texter snabbt och framför allt inte på kort tid! Förutom när jag dampar i min blogg. Då kan jag skriva 15 A4 om en häst. Tror jag? Vet inte. Får testa någon gång. Om jag orkar... Men annars har det varit en bra dag.

En person i min klass poka mig dock med en penna. Denna pennan hade spetsen ute så det gjorde lite ont. Men jag repa mig då snabbt och började bli mig själv (dampig alltså). Men om man inte e lite dampig i alla fall är man tråkig. Dock tror jag att dem flesta har i alla fall en liten gnutta damp som kan släppa loss ibland. Jag har ofta ett överflöd av damp. Fråga mina vänner. Dem kommer att hålla med. Men i och för sej så är det nog tack vare mitt dampiga jag som jag har kompisar.

Jag avslutade precis nu också ett arbete om Raëliska Rörelsen. Dock har jag väldigt mycket kvar på det arbetet. Men jag avslutade det i den benämningen att jag inte orkade skriva mer. Fast, det var kanske en dålig anledning eftersom jag skriver här och nu? jaja, man kan inte vara på topp varje dag!

Nu höll jag nästan på att skriva en Smiley efter meningen "jaja, man kan inte vara på topp varje dag!". Får hålla mig undan från sånt. Man kan la märka att jag är glad i dag endå. Nä, nu måste jag sova. Om inte annat så kommer jag antagligen bara sänka ihop snart av ren utmattning.

Aaah, skit samma sova kan man göra när man är död! *klonk*

BIO OCH EN SHOCK!

Jag var hos min kusin igår och såg spelet Bioshock. Det va sketa läskigt. 
Det handla om en snubbe som störtar med ett plan i vattnet och sedan hoppar upp på en liten ö. Han går in i en byggnad på ön som liknar en fyr. Där inne hittar han en dykarklocka. Dum fan hoppar så klart i denna dykarklockan istället för att vänta på ön för att bli räddad. Där nere hittar han en underbar stad med ofriska människor. Dem dödar typ allt som inte är ofriskt. Friskt va? 

Han träffar i klockan en radio som kan prata och heter Atlas. Allt på samma gång. Medan radion babblar så uppenbarar sig en undervattensstad för honom. När han kommer in i en sorts terminal så ser han en ofrisk människa som dödar en frisk människa. Sen tar personen som man är ut sig ur klockan på något sätt som jag inte kommer ihåg. Jo, förresten. Han öppnar dörren. Så var det ju.
Iallafall, i denna staden traffar han på mycket läskigt.  Dock inga hästar. Dem var slut. 

Hela stan har art deco stil. Sketa fräckt enligt mig. 
Ibland spelas även läskig grammofon musik som Spice Girls och Britney Spears låtar. Mycket bra sätt att få en att bli rädd.  

Här är ett litet läskigt smakprov på spelet.

Sammanfattning: Massor av PMS gubbar som tror att man ifrågasätter dem hela tiden. Jag skulle inte vilja ha honom som tandläkare.

Philip hos en Legitimerad PMS Tandläkare:

Philip: Måste vi borra?
Legitimerad PMS Tandläkare: Ifrågasätter du mig? *Slår en med ett passade tillhygge, typ en häst*
Philip: *klonk* 

Visst va den läskig. Sketa bra spel illafall!

Super Ultra Häst!

Nu har jag börjat blogga. 

Här är en bild på en häst:
image3
Mycket nöje :D



RSS 2.0